top of page
logo Bucklefish try 1 black white.jpg

Bucklefish // Digital Press kit

Biografie
Gitaarsounds die de ruimte vullen, melancholische meezingbare melodieën en een ritmesectie die je niet onbewogen laat, dat is BUCKLEFISH. Vier muzikale zielen uit het Pajottenland kruisten elkaars pad in 2017 en zijn sindsdien onafscheidelijk. 

 

In augustus 2017 opende de vierkoppige band Bucklefish de Vijfhoekfeesten te Tollembeek voor Jacle Bow en Arno. Een jaar later, augustus 2018, openden ze het festival PopatPark te Zaventem voor André Brasseur en Bart Peeters. Door van deze ervaringen geproefd te hebben, hebben ze de smaak te pakken om hun muziek te delen met de wereld, of toch een stukje ervan.

Begin 2019 waren ze runner-up in de wedstrijd Zennetoer '18 -'19, zijn ze te gast geweest bij Moon Sessions en mochten ze FestivHalle 2019 openen. Daar stopte het niet want op 22 november 2019 kwam de debuutsingle 'The Game' uit.
 

    DaMusic - "De kaarten zijn gedeeld, het spel begint voor Bucklefish en ze spelen meteen een troef uit van jewelste. Wie blijft                              onbewogen bij deze single?”

    Luminous Dash - "Sterk hoe deze jonge band met hun debuut de perfecte popplaat weet te maken en erin slaagt om toch                                        een eigen gezicht te laten zien.”

 Voorronde Humo's Rock Rally 2020

 Finalist Zennetoer '18 - '19 (2e plaats)

 Winnaar: Rock Rally PopatPark 2018 en Galmusant 2017

 Finalist: Linge Feest Rock Rally 2018 en Rock Rally JH Splinter 2018

 Verse Vis Radio Willy (week van de Belgische muziek 2021)

bottom of page